Prijatelji

sreda, 19. junij 2013

Friv igre za neskončno ur zabave

Se želite na spletu brezplačno zabavati, ne da bi vam bilo potrebno prenašati igre na računalnik, tablico ali telefon? Odlična rešitev so Friv igre, ki jih najdete na spletni strani friv.si. Najboljše je seveda to, da so Friv igre popolnoma brezplačne!
Med igrami, ki jih ponuja Friv, boste našli tako povsem preproste igrice, namenjene otrokom, kot tudi nekoliko težje, s katerimi se lahko sprostijo odrasli. Nobena od Friv iger ni pretirano zahtevna, je pa res, da je treba med njimi nekoliko pobrskati in poiskati takšne, ki so na primerni stopnji, glede na vašo spretnost pri igrah.
Stran Friv.si omogoča, da igre izbirate po ikonah, ki dobro nakazujejo na to, za kakšno igrico gre, prav tako pa lahko izbirate med zadnjimi dodanimi Friv igrami ali najbolje ocenjenimi. Tako boste vedno vedeli, kakšne novosti ponuja Friv, ali pa se lotili le iger, ki so med uporabniki najbolj priljubljene.

Friv je odlična rešitev za starše!

Vsi starši, ki želijo, da so otroci na spletu varni, jim lahko brez skrbi ponudijo Friv igre. Zakaj? Ker je navigacija po strani friv.si popolnoma enostavna, vsebine pa so otrokom primerne. Tako si bodo starši lahko brez skrbi privoščili malo odmora, otroci pa se bodo medtem zabavali na friv.si in s tem razvijali svoje poznavanje uporabe računalnika. Brez dodatne strojne opreme, na primer igralne palice, ki je bila nekoč potrebna za igranje iger. Sodobne igrice so namreč precej bolj uporabniku prijazne in enostavne.

Katera je vaša najljubša Friv igra?

Ste našli igrico, ki vam je všeč, in jo želite igrati tudi v prihodnje? Friv.si omogoča, da jo dodate med svoje priljubljene igre, in tako se ne boste nikoli več spraševali, kje ste posamezno igro našli. Ko boste imeli naslednjič čas za Friv igre, jo boste enostavno našli.
Preizkusite Friv igre, in se prepričajte, kako zabavne so!


Ni komentarjev:

Objavite komentar